Край на изпотяването! Иновативната технология miraDry® е тук.

СПЕЦИАЛНА ЛЯТНА ОФЕРТА
ОСВОБОДЕТЕ СЕ ОТ ИЗПОТЯВАНЕТО С MIRADRY СЕГА

*с безплатна консултация и 50% отстъпка от цената за криолиполиза CLATUU или 30-минутен масаж на тяло

Да, съгласен съм с Политиката на лични данни

Чрез изпращане на съобщение през контактната форма на сайта ни, Вие се съгласявате да ни предоставите Вашите лични данни. Clinica Liberty използва Вашите лични данни, само и единствено с цел връзка с Вас и участие в специални предложения. Офертата е валидна до 31 август 2019 г. За повече информация, моля, вижте страница Политика на лични данни.

*Резервирайте час като попълните контактната форма или се обадете на тел.: 0700 10 666 или +359 888 933 511

Неинвазивна процедура

Траен резултат

до 80% редуциране

Технологията miraDry®

miraDry® е забележителен медицински уред, първи по рода си в света и напълно безопасен, клинично тестван и одобрен от Агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA) в САЩ. Иновативна технология, която елиминира изпотяването на подмишниците. Това лечение се счита за ефективна и уникална алтернатива, ако търсите перманентно решение за премахване на потенето на подмишниците.

Лечението с miraDry® предоставя моментални и дълготрайни резултати, които драстично променят живота на хора, страдащи от изпотяване. Зад напредналото медицинско решение на проблема стоят години научни изследвания, технологично развитие и повече от 30 000 пациенти, подложили се на процедурата, по целия свят.

Предимства и факти за miraDry®

Редуцира окончателно изпотяването на подмишниците с до 80%

Одобрена от Агенцията за контрол на храните и лекарствата

Не предизвиква компенсаторно потене в други зони на тялото

Трайно намалява миризмата и нежеланото окосмяване

Не засяга мастните и мускулните тъкани и кожата

Процедурата е безопасна, кратка и без хирургическа намеса

Как работи miraDry®

Преди процедура / След процедура
Преди процедура / След процедура
Преди процедура / След процедура
Преди процедура / След процедура

miraDry® използва клинично тествана технология за деструкция на потните жлези на подмишниците и предлага дълготрайно решение на изпотяването. Процедурата се извършва в лекарски кабинет в рамките на час – час и половина. Тя е неинвазивна, без каквито и да е разрези.

Уредът miraDry® произвежда микровълнова енергия, която нагрява и разрушава потните жлези на подмишниците. Тази енергия е прецизно насочена и прониква на строго определена дълбочина, до нивото на потните жлези. По този начин мастните и мускулните тъкани, разположени под тях, са защитени от изгаряне. По време на процедурата се извършва процес на охлаждане на кожата, който предпазва епидермиса от прекомерно нагряване.

Потенето е механизъм, чрез който тялото се охлажда. В човешкия организъм се съдържат от два до четири милиона потни жлези, като само два процента от тях са разположени в подмишниците. Премахването на тези два процента не дава отражение върху способността на тялото да се охлажда и не води до негативни последствия за организма, нито до компенсаторно потене в други части на тялото.

След като се приложи местна упойка и пациентът е готов за процедурата, лекарят поставя накрайника BioTip директно върху кожата и я наглася по предварително поставения върху подмишницата шаблон.
След това активира накрайника BioTip и започва да третира зоната. Ще почувствате леко всмукване, тъй като кожата и жлезите се извеждат на повърхността за оптимални резултати.
Най-накрая, miraDry® енергията се прилага, за да унищожи потните и мирисните жлези. Вашата кожа е защитена посредством охлаждане по време на цялата процедура.

Нашите първи процедури

Възползвайте се от офертата сега

и ще получите безплатна консултация и 50% отстъпка от процедурата CLATUU
или 30-минутен масаж на тяло

Често задавани въпроси

Q Ако спра да се изпотявам в зоната на подмишниците, няма ли изпотяването да се появи на друго място?

В областта на подмишниците се намират едва 2 до 3% от милионите потни жлези в организма. Деструкцията на тези свръхактивни потни жлези не води до компенсаторно изпотяване в други части на тялото и не нарушава процеса на терморегулация.

Q Процедурата болезнена ли е?

Процедурата с miraDry® се извършва под местна упойка и не причинява болка.

Q Предизвиква ли сънливост?

Процедурата не предизвиква сънливост. Пациентът може да почувства променена чувствителност в третираната зона, която постепенно изчезва.

Q Трябва ли да се подготвя по някакъв начин за процедурата?

Процедурата с miraDry® не изисква специална предварителна подготовка. Достатъчно е да облечете удобни дрехи и да обръснете подмишниците си 1-2 дни преди нея.

Q Колко време трае процедурата?

Процедурата, извършвана под местна упойка, трае приблизително 60-75 минути в зависимост от големината на третираната зона.

Q Необходим ли е престой в Clínica Liberty след извършване на процедурата?

След извършване на процедурата с miraDry® пациентът може веднага да се върне към ежедневните си занимания. Препоръчително е да не се извършват тежки физически упражнения 24 часа след процедурата и да се направи контролна визита месец и половина след нея.

Q Трябва ли да приемам медикаменти след процедурата?

Вероятно лекарят ще предпише медикаменти срещу подуване и леки болкоуспокоителни и ще посъветва прилагането на студени компреси през първите няколко дни за намаляване на отока.

Възползвайте се от офертата сега

и ще получите безплатна консултация и 50% отстъпка от процедурата CLATUU
или 30-минутен масаж на тяло

Отзиви от пациенти

Четири години и половина бях в ужасно състояние. Изпотявах се толкова много, че трябваше да се преобличам по 3-4 пъти на ден. Аз съм млада, модерна жена. Обичам да нося всякакви дрехи, да експериментирам, да се отличавам с уникален стил, но в един момент възможностите ми рязко се ограничиха. Когато обличах черни дрехи, само след половин час се образуваха бели петна в областта на подмишниците. Можете да си представите как това рефлектираше върху самочувствието и работата ми. Терапията с miraDry изглеждаше толкова проста, че първоначално се запитах дали наистина ще подейства. Наистина ли новият ми живот ще настъпи толкова бързо, лесно и без болка. Е, оказа се, че всичко, което ми казаха докторите, е истина. ДА – толкова е лесно!

Роси – пациент, 30 години

Мнението ми за MiraDry е, че определено е ефективна процедура. Резултатите са незабавни и очевидни. Освен чисто физиологичния ефект от процедурата, има и психологичен ефект. Липсата на прекомерно изпотяване ми дава повече самоувереност, самочувствие и най-вече спокойствие. Прави ме по-работоспособен, тъй като ми позволява да се концентрирам над това, което правя без да мисля за проблема с изпотяването, който до голяма степен остана в миналото.

Иван – пациент, 35 години

Трябва да споделя, че miraDry определено ме впечатли. Бях доста изтормозен и отчаян от ситуацията, преди да потърся сериозно решение. Почти всеки работен ден ми беше двойно по-труден, защото вместо да се съсредоточа върху задачите, непрекъснато притеснение ми беше колко ризи ще бъдат нужни в поредния ден, за да скрия доколкото мога проблема си. Животът ми беше доста ограничен, а самочувствието ми липсваше напълно. След като се реших и минах през процедурата miraDry, мога да кажa, че живея наистина пълноценно.

Красимир – пациент, 47 години

Разсрочено плащане

Clinica Liberty предлага възможност за разсрочено плащане с цел улесняване на клиентите. Благодарение на договореното партньорство на компанията с Първа Инвестиционна Банка, Вашите запитвания се обработват с приоритет и в кратък срок.

Възползвайте се от офертата сега

и ще получите безплатна консултация и 50% отстъпка от процедурата CLATUU
или 30-минутен масаж на тяло

Top